Kejt Midlton zablistala u najnovijoj modnoj kombinaciji: Njen stil je apsolutni "must-have" ove sezone!

G.S.
Kejt Midlton zablistala u najnovijoj modnoj kombinaciji: Njen stil je apsolutni "must-have" ove sezone!

Kejt Midlton, poznata po svom nepogrešivom stilu, posljednjih puta nas je oduševljavala besprekornim odjelima. Međutim, nedavno je promjenila kurs i podsjetila nas na modne trendove iz početka 2000-ih, što je izazvalo osjećaj nostalgije.

Ovi trendovi su se manifestovali ne samo u frizurama i aksesoarima, već i u odevnim komadima koje smo tada obožavali. Vojvotkinja je ovoga puta izabrala da nosi udoban i praktičan komad za svaki dan - pleteni prsluk s rolkom.

Ovaj odjevni predmet bez rukava i s visokom rolkom bio je jedan od omiljenih početkom 21. vijeka. Sada je ponovno u modi, dolazi u raznim pletenim verzijama i dostojno nasleđuje lanene prsluke koji su nekada bili pravi letnji modni hit, piše 24sedam.

Kejt je odabrala kombinaciju u nijansama sive boje, uključujući tamnosive elegantne pantalone širih nogavica i trendi pleteni sivi prsluk. Ispod prsluka nosila je klasičnu bijelu košulju. Pantalone su brenda "Sézane", a model "Martin", koje je odlično uparila s "Cefinn" prslukom

Njen stajling prati sve veću popularnost neutralnih nijansi tokom jesenje sezone, što se već moglo primjetiti i na nedavnim Nedjeljama mode. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana