Џенифер Анистон вратила стари стил: Како и ви можете имати чувену Рејчел фризуру?

Г.С.
Foto: Блек Грид

Многи су били одушевљени модним комбинацијама глумице и изгледом током серије „Пријатељи", а можда је најпопуларнија била Рејчел фризура.

Меко слојевит, испрекидани стил фризуре који је глумица носила у серији, сада је добио ново издање. 

Наиме, Џенифер Анистон се на додели Златног глобуса појавила са фризуром који су коментатори одмах оцијенили као „Нова Рејчел".

Рејчел фризура је поново у тренду

Додјела Златног глобуса је свакако један од важних догађаја, а ове године је Џенифер Анистон била та ка којој су били усмјерени погледи. Глумица следећег мјесеца пуни 50 година, али је то не ограничава да изгледа младолико и са стилом, преноси Љепота и здравље.

Нова Рејчел фризура, како су је назвали, је свакако показатељ да ова жена има толико самопоуздања да се врати кроз вријеме и покаже да године ништа не значи. Меко слојевити, испрекидани рез који је носила у серији, а сада се поново одлучила на сличну фризуру, свакако је подмладио глумицу.

Како да направите Рејчел фризуру?

Стилиста, Мајкл Ван Кларк је објаснио како да добијете ову неодољиву фризуру. Фризеру ћете је најлакше описати на следећи начин: боб А-кроја где је предња страна дужа од задњег дијела и има неколико слојева. Међутим, он савјетује да не имитирате стил превише. 

Рејчел фризура и шишање морају одговарати вашем типу косе. У супротном, ако немате роботски савршену косу, боб ће вас само разочарати. Осим тога, веома је важно да имате праве производе за стајлинг.

Што се тиче  стилизовања, потребна вам је керамичка пегла за равнање косе који су помагали и самој Џенифер да Рејчел фризура изгледа тако савршено током серије. Потребно је да слојеве косе равнате ка унутра, али не превише јако. 

Такође, можете само обавити праменове око прстију, закачити шналама и оставите да одстоји пола сата. Ако имате проблем са волуменом, обавезно користите пјену за волумен. 

Такође, ако вам недостаје сјај у коријену, послужите се сувим шампоном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана