Dženifer Aniston vratila stari stil: Kako i vi možete imati čuvenu Rejčel frizuru?

G.S.
Foto: Blek Grid

Mnogi su bili oduševljeni modnim kombinacijama glumice i izgledom tokom serije „Prijatelji", a možda je najpopularnija bila Rejčel frizura.

Meko slojevit, isprekidani stil frizure koji je glumica nosila u seriji, sada je dobio novo izdanje. 

Naime, Dženifer Aniston se na dodeli Zlatnog globusa pojavila sa frizurom koji su komentatori odmah ocijenili kao „Nova Rejčel".

Rejčel frizura je ponovo u trendu

Dodjela Zlatnog globusa je svakako jedan od važnih događaja, a ove godine je Dženifer Aniston bila ta ka kojoj su bili usmjereni pogledi. Glumica sledećeg mjeseca puni 50 godina, ali je to ne ograničava da izgleda mladoliko i sa stilom, prenosi Ljepota i zdravlje.

Nova Rejčel frizura, kako su je nazvali, je svakako pokazatelj da ova žena ima toliko samopouzdanja da se vrati kroz vrijeme i pokaže da godine ništa ne znači. Meko slojeviti, isprekidani rez koji je nosila u seriji, a sada se ponovo odlučila na sličnu frizuru, svakako je podmladio glumicu.

Kako da napravite Rejčel frizuru?

Stilista, Majkl Van Klark je objasnio kako da dobijete ovu neodoljivu frizuru. Frizeru ćete je najlakše opisati na sledeći način: bob A-kroja gde je prednja strana duža od zadnjeg dijela i ima nekoliko slojeva. Međutim, on savjetuje da ne imitirate stil previše. 

Rejčel frizura i šišanje moraju odgovarati vašem tipu kose. U suprotnom, ako nemate robotski savršenu kosu, bob će vas samo razočarati. Osim toga, veoma je važno da imate prave proizvode za stajling.

Što se tiče  stilizovanja, potrebna vam je keramička pegla za ravnanje kose koji su pomagali i samoj Dženifer da Rejčel frizura izgleda tako savršeno tokom serije. Potrebno je da slojeve kose ravnate ka unutra, ali ne previše jako. 

Takođe, možete samo obaviti pramenove oko prstiju, zakačiti šnalama i ostavite da odstoji pola sata. Ako imate problem sa volumenom, obavezno koristite pjenu za volumen. 

Takođe, ako vam nedostaje sjaj u korijenu, poslužite se suvim šamponom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana