Џеј Ло враћа у моду удобне фармерке из деведесетих

ГС
Foto: Агенције

Осим што води рачуна о здравој исхрани и редовно тренира, Џенифер Лопез је свакако одличан експерт за модне трикове, али и стајлинге, те се увијек може видјети како носи најмодерније и лијепо уклопљене комаде одјеће.

Недавно су је папараци ухватили са мужем Беном Афлеком како се заједно укрцавају на приватни авион, а оштром оку фотографа није промакло како је обучена од главе до пете.

И Џенифер и Афлек су се одлучили на опуштену комбинацију. Па тако, док је он био обучен у црне панталоне и бијелу мајицу, преко које је лежерно пребацио црну јакну, латино дива је на себи имала омиљени модел фармерки и класичну бијелу кошуљу. Некада су оне биле често виђен комад одјеће на улицама 90-их и почетком 2000-их година, а одликује их висок струк и широке ногавице, попут звона.

Управо је овај модел панталона најомиљенији латиноамеричкој звијезди, те се често може видјети у њима. Осим што визуелно издужују фигуру, оне такође чине и ноге дужим, поготово ако се укомбинују са високим штиклама, преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана