Džej Lo vraća u modu udobne farmerke iz devedesetih

GS
Foto: Agencije

Osim što vodi računa o zdravoj ishrani i redovno trenira, Dženifer Lopez je svakako odličan ekspert za modne trikove, ali i stajlinge, te se uvijek može vidjeti kako nosi najmodernije i lijepo uklopljene komade odjeće.

Nedavno su je paparaci uhvatili sa mužem Benom Aflekom kako se zajedno ukrcavaju na privatni avion, a oštrom oku fotografa nije promaklo kako je obučena od glave do pete.

I Dženifer i Aflek su se odlučili na opuštenu kombinaciju. Pa tako, dok je on bio obučen u crne pantalone i bijelu majicu, preko koje je ležerno prebacio crnu jaknu, latino diva je na sebi imala omiljeni model farmerki i klasičnu bijelu košulju. Nekada su one bile često viđen komad odjeće na ulicama 90-ih i početkom 2000-ih godina, a odlikuje ih visok struk i široke nogavice, poput zvona.

Upravo je ovaj model pantalona najomiljeniji latinoameričkoj zvijezdi, te se često može vidjeti u njima. Osim što vizuelno izdužuju figuru, one takođe čine i noge dužim, pogotovo ako se ukombinuju sa visokim štiklama, prenosi Mondo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana