Четири модна тренда у овој години

ГС
Четири модна тренда у овој години

За вас смо издвојили четири модна детаља која су актуелна у овој години

 Ниски струк

Тренд који се почео прослављати у 2022. ће бити још препознатљивији у овој години. Хлаче и сукње ниског струка ће владати стреет стyле комбинацијама како познатих дама тако и модних инсајдерица на Инстаграму. Враћају нам се и мајице и блузе с халтер оковратником.

Прозирне тканине

Тренд који ће након неколико година добити своје ново лице. Већ кроз креације чувених свјетских дизајнере можемо видјети назирање овог тренда. Прозирне хаљине, кошуље и други одјевни комади уједно значе да ћемо виђати више слојевитих оутфита, што је увијек забаван тренд.

Профињени минимализам

Минимализам, као и максимализам су увијек у тренду. Но, наредне године нас очекују профињенији минималистички комади. Након Прада поткошуље која је владала комбинацијама у 2022. вријеме је за другачији дизајн и стилизирање бијелих кошуља, хлача на пеглу, а тренд ће се пресликати и на аксесоаре.

Торбице за партy

Шљокице с краја ове године преносимо и у наредну. Партy торбице ће бити дио свакодневних комбинација не само свечаних догађаја. Носит ћемо их уз јеанс хлаче, кожне јакне па чак и уз тенисице и тренерку.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана