Ова мајка је дјечије оброке успјела претворити у мала умјетничка дјела

Klix.ba
Ова мајка је дјечије оброке успјела претворити у мала умјетничка дјела

Лалех Мохмеди је 35-годишња мајка која је свом сину почела припремати укусне оброке у облику ликова из цртаних филмова, а њен труд и креативност примијетили су бројни пратиоци.

Прије шест година је палачинке које је направила сину "претворила" у лавове, што се њему јако свидјело. Затим је сваких неколико дана питао може ли направити лик из филма или књиге. Тако су њих двоје почели проводити више времена у кухињи, а успуст га је учила о здравим намирницама.

Фотографије оброка почела је објављивати на Фејсбуку и била је одушевљена позитивним реакцијама. Онда је направила профил на Инстаграму, како би инспирисала већи број родитеља широм свијета.

 

У року од мјесец њен профил Јакоб'с Фуд Диарис постао је хит и привукао пажњу магазина. Сарађивала је и с Дизнијем, Никелодеоном, Универзал Пиктуресом, фудбалским клубом Барцелона, Џеми Оливером и 20тх Центри Фоксом.

"Купујем свјеже производе без рафинираног шећера и конзерванса. За припрему свих оброка такођер користим активни угаљ у праху и природне боје добијене из поврћа", казала је Лалех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана