Упала на свирку Дарка Лазића тврдећи да је он отац њеног сина

Agencije
Упала на свирку Дарка Лазића тврдећи да је он отац њеног сина

Пјевач Дарко Лазић је недавно доживио непријатност од непознате дјевојке која је банула на његов наступ у Њемачкој тврдећи да је он отац њеног трогодишњег сина.

Према ријечима извора Курира, навалентна црнка је пошто-пото жељела да разговара с Лазићем, али ју је обезбјеђење спријечило у томе.

"То је био прави хаос. Сасвим обично вече претворило се у утврђивање очинства. Ја сам била на улазу у клуб у ком је Лазић певао. Било је крцато, игла није имала где да падне. Сви су били лепо расположени и с нестрпљењем чекали да он изађе на сцену. Међутим, на улазу у клуб сам приметила девојку која је правила сцену и инсистирала да је спроведу до Дарка. Говорила је да мора хитно да га види јер има нешто важно да му саопшти и да то мора баш то вече да уради. Била је веома узнемирена и препирала се са обезбеђењем. Љубазно су покушавали да јој објасне да то није место за рашчишћавање интимних ствари и замолили је да не прави проблем или ће бити принуђени да позову полицију, када ће заиста бити у проблему. Тада је рекла да само жели да Лазић зна да има још једно дете и да нема како другачије да дође до њега. Молила је и кумила да је пусте, али нико није то схватио озбиљно",  прича извор који се задесио у поменутом клубу.

Према његовим ријечима, Лазића су упутили у то, али је он остао у чуду.

"Дарко је рекао да нема ванбрачне деце, а да их има, све би их признао. И он се уплашио да му неко нешто не смешта и захвалио им је што ту жену нису пустили близу њега, јер је желео да се концентрише на наступ, а не да мисли о будалаштинама. Тој девојци су рекли да ће морати на други начин да дође до Лазића, да он не познаје ниједну Јасмину из Франкфурта и да су то измишљотине. Певач није могао да поверује у то на шта су жене спремне и како користе децу за манипулацију. Све се завршило добро. Након концерта, Дарко се сликао са свим фановима и делио аутограме", завршава извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана