Је ли ово крај љубави? Најтужнија принцеза и принц Алберт негирају, али све говори другачије

гс
Foto: Илустрација

Принцеза Шарлин у Монаку није виђена од јануара, а као разлог томе наводи болест. Годишњицу су једно другом честитали преко друштвених мрежа, а принц се на премијери филма појавио у друштву холивудске звезде Шерон Стоун.

Принцеза Шарлин од Монака (43) већ неко време није виђена у јавности. Након премијере филма "Но тиме то дие" на којој се принц Алберт (63) појавио у друштву Шерон Стоун, почела су нагађања о односу принцезе и принца те о принцезином стању.

Наиме, принцеза у Монаку није виђена од јануара, а као разлог томе наводи болест. Након посете својој домовини, Јужној Африци, најавила је да ће неко време остати тамо због свога здравственог стања јер "због компликованог лечења није могла да путује авионом". Шарлин је упркос бројним гласинама у једном саопштењу истакла да јој је Алберт велика подршка и помоћ у оздрављењу.

"Свакодневни разговори с Албертом и децом помогли су ми да останем доброг духа иако ми силно недостају", написала је тада.

Сумње у проблеме у њиховом браку покушали су да утишају својим објавама на друштвеним мрежама за десету годишњицу брака. Шарлин је тада објавила дирљив видео у којем су били њихови најважнији тренуци у животу. "Срећна ти годишњица, Алберте. Хвала ти што си ме благословио нашом дивном децом", написала је уз објаву.

Принц Алберт и деца били су у посети Шарлин када су освануле и фотографије на друштвеним мрежама, што су многи доживели као плански и намеран пут, управо како би се јавности показало да је све у реду. Фотографије су доживљене као "усиљене, намештене, режиране".

Принцеза Шарлин још се није вратила у Монако.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана