Паола изазвала потрес: Само два одсто фудбалера Премијер лиге не вара партнерке

ГС
Паола изазвала потрес: Само два одсто фудбалера Премијер лиге не вара партнерке

Италијанска манекенка Паола Саулино изјавила је да само два одсто фудбалера енглеске Премијер лиге не вара своје жене и дјевојке.

Нагласила је да је спавала са три фудбалске звијезде, а стала је и у одбрану фудбалера Манчестер Ситија Кајла Вокера, који је још једном преварио супругу Ени Килнер с којом чека четврто дијете.

Паола Саулино је рекла да су је контактирали 'многи' фудбалери на друштвеним мрежама, а да је спавала са с тројицом играча из Енглеске.  Звијезда Манчестер Ситија Кајл Вокер јавно се извинио након што је признао да је направио "идиотске изборе и идиотске одлуке" након што је његова афера с инфлуенсером Лорин Гудман изашла на видјело раније ове године.

Али Саулино - која има 233.000 пратилаца на Инстаграму и редовно ажурира кориснике сликама у бикинију тврди да невјера фудбалера не треба да буде изненађење и каже да 'мушкарце узима таквима какви јесу', те је открила да је често контактирају играчи. 

„Имала сам три везе у животу са момцима из Премијер лиге за које сам касније открила да су вјерени или ожењени, рекла је она.

„Била сам разочарана, али нека увијек буде јасно да сам и ја имала однос с њима, разлика је у зрелости“.

Бранила је Вокерове поступке упркос томе што је енглески дефанзивац био изложен великим критикама након открића његовог тајног дјетета. Назвала га је 'брижним и романтичним'.

A person posing for a pictureDescription automatically generated

„Прије свега, нисам изненађена оним што је Кајл урадио. Искрено вјерујем да је издаја врло природна ствар у животу. Шта није у реду? Можда издаја само има лош глас, али нормално је да можемо пожељети друге ствари у животу. Зашто не би било тако и у љубави?. Дефинитивно се суосјећам с Вокером јер 98 одсто фудбалера то ради, можда не стварајући паралелни живот, али врло је лако имати двије или три жене“, рекла је Италијанка и додала:

„Као фудбалер који има толико могућности да има толико дјевојака, сваки дан различите ако жели, а остао је са својом драгом из дјетињства? За мене је то невјероватно. То је романтична прича, али будимо искрени, фудбалеру је јако тешко вјеровати. Они су размажени и све се ради за њих“. 

У ријетком интервјуу о свом приватном животу прошлог мјесеца, Вокер је био близу суза док је размишљао о одласку из њихове породичне куће и провођењу присилног времена далеко од своје троје дјеце и Ени која је тренутно трудна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана