Paola izazvala potres: Samo dva odsto fudbalera Premijer lige ne vara partnerke

GS
Paola izazvala potres: Samo dva odsto fudbalera Premijer lige ne vara partnerke

Italijanska manekenka Paola Saulino izjavila je da samo dva odsto fudbalera engleske Premijer lige ne vara svoje žene i djevojke.

Naglasila je da je spavala sa tri fudbalske zvijezde, a stala je i u odbranu fudbalera Mančester Sitija Kajla Vokera, koji je još jednom prevario suprugu Eni Kilner s kojom čeka četvrto dijete.

Paola Saulino je rekla da su je kontaktirali 'mnogi' fudbaleri na društvenim mrežama, a da je spavala sa s trojicom igrača iz Engleske.  Zvijezda Mančester Sitija Kajl Voker javno se izvinio nakon što je priznao da je napravio "idiotske izbore i idiotske odluke" nakon što je njegova afera s influenserom Lorin Gudman izašla na vidjelo ranije ove godine.

Ali Saulino - koja ima 233.000 pratilaca na Instagramu i redovno ažurira korisnike slikama u bikiniju tvrdi da nevjera fudbalera ne treba da bude iznenađenje i kaže da 'muškarce uzima takvima kakvi jesu', te je otkrila da je često kontaktiraju igrači. 

„Imala sam tri veze u životu sa momcima iz Premijer lige za koje sam kasnije otkrila da su vjereni ili oženjeni, rekla je ona.

„Bila sam razočarana, ali neka uvijek bude jasno da sam i ja imala odnos s njima, razlika je u zrelosti“.

Branila je Vokerove postupke uprkos tome što je engleski defanzivac bio izložen velikim kritikama nakon otkrića njegovog tajnog djeteta. Nazvala ga je 'brižnim i romantičnim'.

A person posing for a pictureDescription automatically generated

„Prije svega, nisam iznenađena onim što je Kajl uradio. Iskreno vjerujem da je izdaja vrlo prirodna stvar u životu. Šta nije u redu? Možda izdaja samo ima loš glas, ali normalno je da možemo poželjeti druge stvari u životu. Zašto ne bi bilo tako i u ljubavi?. Definitivno se suosjećam s Vokerom jer 98 odsto fudbalera to radi, možda ne stvarajući paralelni život, ali vrlo je lako imati dvije ili tri žene“, rekla je Italijanka i dodala:

„Kao fudbaler koji ima toliko mogućnosti da ima toliko djevojaka, svaki dan različite ako želi, a ostao je sa svojom dragom iz djetinjstva? Za mene je to nevjerovatno. To je romantična priča, ali budimo iskreni, fudbaleru je jako teško vjerovati. Oni su razmaženi i sve se radi za njih“. 

U rijetkom intervjuu o svom privatnom životu prošlog mjeseca, Voker je bio blizu suza dok je razmišljao o odlasku iz njihove porodične kuće i provođenju prisilnog vremena daleko od svoje troje djece i Eni koja je trenutno trudna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana