Nada Topčagić otkrila istinu o honoraru

G.S.
Nada Topčagić otkrila istinu o honoraru

Pjevačica Nada Topčagić otkrila je kako je dobila poziv da pjeva na 40. rođendanu Zlatana Ibrahimovića, ali da se u početku predomišljala i da nije željela da ide.

Dolazim sa Zlatibora i Zlatko kaže stiže jedna vijest. Pozivaju nas na Ibrahimovićev rođendan. To je bilo tri dana prije nedjelje. Rekla sam sebi: "Nema šanse da idem na rođendan, ja imam šipke koji se kuvaju i pravim specijalitet od njih". I međutim kuma me je ubijedila da odem: "Nado, šipaka će uvijek biti, ali jedanput slavi Ibra 40. rođendan". I ja opet razmišljam šta da radim. Svi su mi rekli da ja tamo moram ići. Samo sam zaključala kuću, ostavila šipke i krenula za Milano – kaže Nada i dodaje:

– Kada smo došli tamo torba mi je bila puna: sokovi, vode, sendviči, šporetne krpe. Onda mi je drug dobacio: "Nado, ti ideš sa šporetnim krpama, samo ti fale među elitom frižider i sudopera – priča pjevačica, a usput je otkrila da od Zlatana nije uzela 30.000 evra honorara.

– Mediji su prenijeli da sam uzela 30.000 od Zlatana. Slušajte ljudi, možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali ja nisam uzela ni centa. Uvijek govorim istinu. Vjerujte mi da nisam uzela novac ni za putne troškove. Bijesna sam zbog takvih priča. Mi smo otišli i vratili se. Javno govorim o svemu, to je bio poklon Ibri za sve što je uradio za mene. Ovo će ući u anale i istoriju. To niko od mojih kolega niko nije doživio – priča Nada za "Grand Magazin", prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana