Нада Топчагић открила истину о хонорару

Г.С.
Нада Топчагић открила истину о хонорару

Пјевачица Нада Топчагић открила је како је добила позив да пјева на 40. рођендану Златана Ибрахимовића, али да се у почетку предомишљала и да није жељела да иде.

Долазим са Златибора и Златко каже стиже једна вијест. Позивају нас на Ибрахимовићев рођендан. То је било три дана прије недјеље. Рекла сам себи: "Нема шансе да идем на рођендан, ја имам шипке који се кувају и правим специјалитет од њих". И међутим кума ме је убиједила да одем: "Надо, шипака ће увијек бити, али једанпут слави Ибра 40. рођендан". И ја опет размишљам шта да радим. Сви су ми рекли да ја тамо морам ићи. Само сам закључала кућу, оставила шипке и кренула за Милано – каже Нада и додаје:

– Када смо дошли тамо торба ми је била пуна: сокови, воде, сендвичи, шпоретне крпе. Онда ми је друг добацио: "Надо, ти идеш са шпоретним крпама, само ти фале међу елитом фрижидер и судопера – прича пјевачица, а успут је открила да од Златана није узела 30.000 евра хонорара.

– Медији су пренијели да сам узела 30.000 од Златана. Слушајте људи, можда бих ја то помислила за друге колеге, али ја нисам узела ни цента. Увијек говорим истину. Вјерујте ми да нисам узела новац ни за путне трошкове. Бијесна сам због таквих прича. Ми смо отишли и вратили се. Јавно говорим о свему, то је био поклон Ибри за све што је урадио за мене. Ово ће ући у анале и историју. То нико од мојих колега нико није доживио – прича Нада за "Гранд Магазин", преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана