Mediji: Tifa bijesno napustio binu zbog Alena? Oglasila se oba pjevača

GS
Foto: nova.rs

BEOGRAD - Sinoć je došlo do prave drame na "Bir festu" u srpskoj prestonici, kada je nastupalo "Bijelo dugme". Mladen Vojičić Tifa je zbog kolege, sa kojim očigledno i dalje nije u dobrim odnosima, napustio binu tokom izvođenja pjesme "Ružica si bila", ali se kasnije na nagovor menadžera vratio na scenu, kratko pjevao i jedva se poklonio na kraju publici sa ostatkom benda.

Do neprijatne situacije među kolegama došlo je kada su Alen i Tifa sinoć pred publikom pjevali pesmu "Ružica si bila". Kad je Tifa trebalo da otpjeva svoj deo pesme, Alen je odjednom počeo da pjeva, pa je nastao haos, navodi "Blic".

Tifa je pobjesnio, pa je bacio bubicu na scenu i istrčao sa bine. Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim Tifa nije htio da čuje za to. Zaključao se u kontejner koji je na "Bir festu" bio rezervisan za njega i govorio svo vrijeme: "Šta će on meni da upada u pesmu!".

Koncert se nastavio bez njega, dok Goran Bregović nije odreagovao na ono što se dešava na bini.

Ipak, nešto kasnije, na nagovor menadžera, Tifa se ipak vratio na scenu. On je kratko pjevao i jedva se sa ostatkom ekipe, jednog od najpopularnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije, poklonio publici.

Pjevači su se oglasili

Poslije brojnih medijskih natpisa o sinoćnjem sukobu između pjevača ove grupe Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, na koncertu grupe Bijelo dugme na Bir festu, oglasili su se glavni akteri pomenutog događaja.

Njih dvojica, u skoro identičnim izjavama tvrde da nemaju nikakvih problema i da se osjećaju fenomenalno nakon koncerta u Beogradu.

"Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam sa publikom na koncertu i osećao sam se fenomenalno", rekao je Alen za "Kurir".

Nakon nekoliko minuta, sličnu izjavu dao je i Tifa.

"Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam na konceru sa publikom i hvala još jednom Bepogradu, koji je sinoć dokazao koliko voli Bijelo dugme", istakao je Mladen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana