Mедији: Тифа бијесно напустио бину због Алена? Огласила се оба пјевача

ГС
Foto: nova.rs

БЕОГРАД - Синоћ је дошло до праве драме на "Бир фесту" у српској престоници, када је наступало "Бијело дугме". Младен Војичић Тифа је због колеге, са којим очигледно и даље није у добрим односима, напустио бину током извођења пјесме "Ружица си била", али се касније на наговор менаџера вратио на сцену, кратко пјевао и једва се поклонио на крају публици са остатком бенда.

До непријатне ситуације међу колегама дошло је када су Ален и Тифа синоћ пред публиком пјевали песму "Ружица си била". Кад је Тифа требало да отпјева свој део песме, Ален је одједном почео да пјева, па је настао хаос, наводи "Блиц".

Тифа је побјеснио, па је бацио бубицу на сцену и истрчао са бине. Менаџер га је јурио и наговарао да се врати на бину, међутим Тифа није хтио да чује за то. Закључао се у контејнер који је на "Бир фесту" био резервисан за њега и говорио сво вријеме: "Шта ће он мени да упада у песму!".

Концерт се наставио без њега, док Горан Бреговић није одреаговао на оно што се дешава на бини.

Ипак, нешто касније, на наговор менаџера, Тифа се ипак вратио на сцену. Он је кратко пјевао и једва се са остатком екипе, једног од најпопуларнијих бендова на просторима бивше Југославије, поклонио публици.

Пjевачи су се огласили

Послије бројних медијских натписа о синоћњем сукобу између пјевача ове групе Алена Исламовића и Младена Војичића Тифе, на концерту групе Бијело дугме на Бир фесту, огласили су се главни актери поменутог догађаја.

Њих двојица, у скоро идентичним изјавама тврде да немају никаквих проблема и да се осјећају феноменално након концерта у Београду.

"Ја стварно немам никаквих проблема, уживао сам са публиком на концерту и осећао сам се феноменално", рекао је Ален за "Курир".

Након неколико минута, сличну изјаву дао је и Тифа.

"Ја стварно немам никаквих проблема, уживао сам на концеру са публиком и хвала још једном Бепограду, који је синоћ доказао колико воли Бијело дугме", истакао је Младен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана