Upala na svirku Darka Lazića tvrdeći da je on otac njenog sina

Agencije
Upala na svirku Darka Lazića tvrdeći da je on otac njenog sina

Pjevač Darko Lazić je nedavno doživio neprijatnost od nepoznate djevojke koja je banula na njegov nastup u Njemačkoj tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina.

Prema riječima izvora Kurira, navalentna crnka je pošto-poto željela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbjeđenje spriječilo u tome.

"To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pevao. Bilo je krcato, igla nije imala gde da padne. Svi su bili lepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu. Međutim, na ulazu u klub sam primetila devojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš to veče da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali niko nije to shvatio ozbiljno",  priča izvor koji se zadesio u pomenutom klubu.

Prema njegovim riječima, Lazića su uputili u to, ali je on ostao u čudu.

"Darko je rekao da nema vanbračne dece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smešta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želeo da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj devojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu Jasminu iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pevač nije mogao da poveruje u to na šta su žene spremne i kako koriste decu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i delio autograme", završava izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana