Северина више није Којић, отпратила Кебу са Инстаграма

Агенције
Северина више није Којић, отпратила Кебу са Инстаграма

Северина је прије неколико дана са свих друштвених мрежа скинула Игорово презиме и оставила само своје име, на којем је изградила каријеру.

Како упућени тврде, Кебина снајка појавила се недавно на додјели награда на једној телевизији без присуства супруга, што је навело присутне да помисле да на релацији Севе - мали Кеба нешто није у реду, а додатне сумње пјевачица је изазвала неколико сати касније када је са друштвених мрежа скинула презиме Којић.

"Севе је дошла сама да преузме награду, што је свима било чудно будући да се од Игора готово не раздваја. Да међу њима није све ОК, било је јасно након што су је питали гдје је Игор, на шта је она кратко одговорила: "Није пошао са мном". Она није жељела да одговара на питања везана за свог вјенчаног супруга, што је све зачудило. Све вријеме је уживала у друштву дјеце која су била са њом на бини и са њима је ћаскала. Игора није ни поменула, што је до сада било незамисливо. Ако се и десило да некада не крену заједно негде, проводили би вријеме на телефону, што сада није био случај", говори извор који се затекао на лицу мјеста.

Наиме, пјевачица је обрисала презиме и оставила само своје име. Поред тога, отпратила је и свекра Кебу, кога је до тог тренутка пратила. Игор је још на листи Северининих пратилаца и ту је усамљен будући да пјевачица више не прати ничије активности.

У жељи да провјеримо наводе до којих смо дошли, покушали смо да ступимо у контакт са Северином како бисмо сазнали из ког разлога се одрекла вјенчаног презимена, као и због чега је отпратила свекра, али одговора није било.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана