Severina više nije Kojić, otpratila Kebu sa Instagrama

Agencije
Severina više nije Kojić, otpratila Kebu sa Instagrama

Severina je prije nekoliko dana sa svih društvenih mreža skinula Igorovo prezime i ostavila samo svoje ime, na kojem je izgradila karijeru.

Kako upućeni tvrde, Kebina snajka pojavila se nedavno na dodjeli nagrada na jednoj televiziji bez prisustva supruga, što je navelo prisutne da pomisle da na relaciji Seve - mali Keba nešto nije u redu, a dodatne sumnje pjevačica je izazvala nekoliko sati kasnije kada je sa društvenih mreža skinula prezime Kojić.

"Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gdje je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: "Nije pošao sa mnom". Ona nije željela da odgovara na pitanja vezana za svog vjenčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vrijeme je uživala u društvu djece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vrijeme na telefonu, što sada nije bio slučaj", govori izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Naime, pjevačica je obrisala prezime i ostavila samo svoje ime. Pored toga, otpratila je i svekra Kebu, koga je do tog trenutka pratila. Igor je još na listi Severininih pratilaca i tu je usamljen budući da pjevačica više ne prati ničije aktivnosti.

U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom kako bismo saznali iz kog razloga se odrekla vjenčanog prezimena, kao i zbog čega je otpratila svekra, ali odgovora nije bilo.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana