Северина откачила Игора и одмах му нашла замјену

Агенције
Северина откачила Игора и одмах му нашла замјену

Северина Којић дала је отказ супругу Игору, који је посљедњих мјесеци био њен менаџер, и недавно запослила новог. У питању је Ален Кључе, који организује концерте и догађаје по Хрватској и региону, а са којим је пјевачица на појединим пројектима и раније повремено сарађивала.

Снаха Драгана Којића Кебе се на овај корак одлучила, јер није била задовољна како њен муж обавља посао послије прекида њене сарадње са дугогодишњим менаџером Томиславом Томицом Петровићем.

- Северина је била сигурна да нико боље од њеног мужа Игора неће водити њену каријеру. Додуше, то је најбоље радио њен бивши менаџер Томица, али како су се разишли, пјевачица једва да уговори неки наступ. Рачуни и трошкови се гомилају, а посла нема довољно јер Игор нема довољно искуства да би водио њену каријеру. Успио је он да уговори неколико наступа, али то је све било слабо и недовољно за Северинине стандарде и реноме. Зато је недавно одлучила да Игору да отказ и ослободи га те обавезе, те да запосли професионалног менаџера како би се вратила на естрадни колосијек - каже извор близак пјевачици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана