Severina otkačila Igora i odmah mu našla zamjenu

Agencije
Severina otkačila Igora i odmah mu našla zamjenu

Severina Kojić dala je otkaz suprugu Igoru, koji je posljednjih mjeseci bio njen menadžer, i nedavno zaposlila novog. U pitanju je Alen Ključe, koji organizuje koncerte i događaje po Hrvatskoj i regionu, a sa kojim je pjevačica na pojedinim projektima i ranije povremeno sarađivala.

Snaha Dragana Kojića Kebe se na ovaj korak odlučila, jer nije bila zadovoljna kako njen muž obavlja posao poslije prekida njene saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Tomicom Petrovićem.

- Severina je bila sigurna da niko bolje od njenog muža Igora neće voditi njenu karijeru. Doduše, to je najbolje radio njen bivši menadžer Tomica, ali kako su se razišli, pjevačica jedva da ugovori neki nastup. Računi i troškovi se gomilaju, a posla nema dovoljno jer Igor nema dovoljno iskustva da bi vodio njenu karijeru. Uspio je on da ugovori nekoliko nastupa, ali to je sve bilo slabo i nedovoljno za Severinine standarde i renome. Zato je nedavno odlučila da Igoru da otkaz i oslobodi ga te obaveze, te da zaposli profesionalnog menadžera kako bi se vratila na estradni kolosijek - kaže izvor blizak pjevačici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana