Сестра трагично преминуле глумице се сели код зета удовца, шушка се о романси

Г.С.
Сестра трагично преминуле глумице се сели код зета удовца, шушка се о романси

Сестра глумице Наје Ривере, Никаила, огласила се након што се у медијима тврди да се преселила код бившег супруга ове глумице.

Ове недјеље су се појавиле фотографије Никаиле док помаже глумцу Рајану Дорсију (37) да се пресели на ново имање у Калифорнији. Извијештавало се да је манекенка одлучила да живи са Рајаном и њеним петогодишњим нећаком Хозеом, након Најине трагичне смрти прије два мјесеца, као и да су у романтичној вези.

Наја је преминула у јулу у 33. години након нестанка на језеру.

Коментаришући контроверзне написе о њеном новом животном аранжману, Никаила је написала на Инстаграму да у најмрачније доба њеног живота једино што су важни јесу њени пријатељи и породица.

"Треба да се нађем за свог сестрића и кад не могу да се нађем за себе. Не занима ме како ствари изгледају, јер нико не може видјети сваки мучни тренутак кроз који пролазимо", написала је Никаила.

Сматра да је најважније то што је у овом периоду научила да показује саосјећање и да не осуђује друге и да никада не треба узимати тренутак здраво за готово.

"Надам се да сви можете да учините исто", написала је она.

Поред фотографија њиховог изнајмљеног имања са три спаваће собе, Никаила и Рајан су виђени у куповини у локалној продавници и наводно проводе доста времена заједно.

Извор је рекао за "Мејл онлајн" да изгледа да им је "заиста пријатно заједно и очигледно помажу једни другима кроз веома тежак период".

Очевидац који је приметио пар у продавници каже да су се све вријеме шалили и ћаскали, преноси Б92

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана