Sestra tragično preminule glumice se seli kod zeta udovca, šuška se o romansi

G.S.
Sestra tragično preminule glumice se seli kod zeta udovca, šuška se o romansi

Sestra glumice Naje Rivere, Nikaila, oglasila se nakon što se u medijima tvrdi da se preselila kod bivšeg supruga ove glumice.

Ove nedjelje su se pojavile fotografije Nikaile dok pomaže glumcu Rajanu Dorsiju (37) da se preseli na novo imanje u Kaliforniji. Izviještavalo se da je manekenka odlučila da živi sa Rajanom i njenim petogodišnjim nećakom Hozeom, nakon Najine tragične smrti prije dva mjeseca, kao i da su u romantičnoj vezi.

Naja je preminula u julu u 33. godini nakon nestanka na jezeru.

Komentarišući kontroverzne napise o njenom novom životnom aranžmanu, Nikaila je napisala na Instagramu da u najmračnije doba njenog života jedino što su važni jesu njeni prijatelji i porodica.

"Treba da se nađem za svog sestrića i kad ne mogu da se nađem za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju, jer niko ne može vidjeti svaki mučni trenutak kroz koji prolazimo", napisala je Nikaila.

Smatra da je najvažnije to što je u ovom periodu naučila da pokazuje saosjećanje i da ne osuđuje druge i da nikada ne treba uzimati trenutak zdravo za gotovo.

"Nadam se da svi možete da učinite isto", napisala je ona.

Pored fotografija njihovog iznajmljenog imanja sa tri spavaće sobe, Nikaila i Rajan su viđeni u kupovini u lokalnoj prodavnici i navodno provode dosta vremena zajedno.

Izvor je rekao za "Mejl onlajn" da izgleda da im je "zaista prijatno zajedno i očigledno pomažu jedni drugima kroz veoma težak period".

Očevidac koji je primetio par u prodavnici kaže da su se sve vrijeme šalili i ćaskali, prenosi B92

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana