Лукас: Нисам преотео жену Шашићу

Агенције
Лукас: Нисам преотео жену Шашићу

Након изјаве Жељка Шашића, у емисији код Огњена Амиџића, да би волио да поразговара са Ацом и Соњом, у српским медијима огласио се и Лукас који је рекао да њих троје немају о чему да разговарају и поручио свом колеги да је сам крив што је изгубио жену. Шашић је у једном дијелу емисије причао о бившој супрузи Соњи и њеном садашњем супругу Аци. Он је, између осталог, рекао да му је било тешко када је чуо да ће се она опет удати.

- Расположен сам да причамо кад год они хоће, ако имају о чему да причамо. А имамо о чему да причамо. То није никаква тајна - рекао је Жељко.  Лукас изнервиран изјавом свог колеге Жељка Шашића изјавио је како њих троје немају о чему да причају и поручио пјевачу да је сам крив што је остао без жене.
- Све време покушава да се направи јадан, али није јадан због мене. Оно што није рекао је да смо Соња и ја почели да се забављамо пет година након њиховог развода. Морам да му објасним, да је то што је остао без жене његов проблем и да нема никакве везе са мном - рекао је Аца и додао да се ни он ни Соња не проналазе у Жељковој новој пјесми "Мали је ово град", за коју је Шашић рекао да је посветио бившој жени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана