Lukas: Nisam preoteo ženu Šašiću

Agencije
Lukas: Nisam preoteo ženu Šašiću

Nakon izjave Željka Šašića, u emisiji kod Ognjena Amidžića, da bi volio da porazgovara sa Acom i Sonjom, u srpskim medijima oglasio se i Lukas koji je rekao da njih troje nemaju o čemu da razgovaraju i poručio svom kolegi da je sam kriv što je izgubio ženu. Šašić je u jednom dijelu emisije pričao o bivšoj supruzi Sonji i njenom sadašnjem suprugu Aci. On je, između ostalog, rekao da mu je bilo teško kada je čuo da će se ona opet udati.

- Raspoložen sam da pričamo kad god oni hoće, ako imaju o čemu da pričamo. A imamo o čemu da pričamo. To nije nikakva tajna - rekao je Željko.  Lukas iznerviran izjavom svog kolege Željka Šašića izjavio je kako njih troje nemaju o čemu da pričaju i poručio pjevaču da je sam kriv što je ostao bez žene.
- Sve vreme pokušava da se napravi jadan, ali nije jadan zbog mene. Ono što nije rekao je da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda. Moram da mu objasnim, da je to što je ostao bez žene njegov problem i da nema nikakve veze sa mnom - rekao je Aca i dodao da se ni on ni Sonja ne pronalaze u Željkovoj novoj pjesmi "Mali je ovo grad", za koju je Šašić rekao da je posvetio bivšoj ženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana