Сајси МC нови албум "Иванарашић” посветила свом алтер егу

Б. П.
Сајси МC нови албум "Иванарашић” посветила свом алтер егу

БЕОГРАД- Култна икона домаће хип хоп сцене Сајси МC објавила је ново ЕП издање од 5 пјесама, које је под именом реперкиног правог имена “Иванарашић”.

Међу пјесмама се налазе и хитови попут “Безгрешно зачеће”, “Ренташ ме” и “Лежимо у ковчегу”, а име новог музичког издања је сложеница настала од имена Ивана Рашић. Сајси додаје да је вријеме да јавност мало више види Иване Рашић.

- Она је заслужила мало више позорности. Технички, она више и не постоји, јер сада имам два презимена и морала сам да јој у то име посветим макар један ЕП, што се потпуно поклопило и са тематиком песама. Све песме су негде део мог темперамента, а шта је део мене, део је и ње, јер нас две јесмо негде иста особа - рекла је реперка.

Омот издања је фотографисао реномирани фотограф Север Золак, а Сајси каже је забиљежио једно њено мање познато лице

- Фотографисао ме је на једном догађају и када сам видела фотографију, рекла сам себи - то је то. Овај јак блиц у лице Сајси МC разоткрио је лик Иване Рашић, онда смо додали дизајнерски тај рустични ефекат, јер све фотографије мог алтер-ега су мало и мој приватни фото албум - рекла је Сајси.

На издању, поред рођене сестре Тијаре, гостују и новосадски продуцент Тик Бои, са којим је реперка већ раније сарађивала, али и млади музичар и продуцент А.Н.Д.Р. који је овом приликом представио потпуно нови звук реперке, а са којим је она недавно почела сарадњу. Тако се на пјесмама чује да Сајси чак и пјева, такође, присутно је још нових сарадника, те тако чујемо да је вокално присутна мултимедијална умјетница Веронаука, али и репер Лаван.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана