Јосипа Лисац најавила концерт у Загребу: Ево за колико људи има мјеста

GS
Foto: Facebook

У загребачки клуб Саx долази пјевачица Јосипа Лисац (74) , која ће наступати у четвртак 25. априла.

Јосипа је одлучила одржати интимни концерт, на којем ће бити мјеста за само 180 људи.

Те вечери, 25. априла, Саx ће бити претворен у мали интимни јазз клуб, а Јосипа ће наступати у најмањем капацитету у Загребу, којег је имала у посљедњих 20-ак година.

Улазнице ће бити у продаји од 5. априла, а у понуди су 40 сједећих мјеста, чија цијена ће бити 57 евра те 140 улазница за стајаћа мјеста по цијени од 42 евра.

Подсјетимо, Лисац је одржала концерт 17. фебруара у Дому спортова у Загребу те је тада открила да јој је било понуђено да наступи у Арени, што је одбила. Многи корисници друштвених мрежа су тада писали да се њезина изјава односила на Александру Пријовић и њезине распродане концерте у загребачкој Арени.

"Мој менаџмент је рекао: 'Јосипа, ми смо хтјели Арену. О, не. Сад заправо сви иду у Арену. Не, мени напросто није тамо мјесто", поручила је Јосипа.

Убрзо након тога Јосипа је наведене тврдње демантовала на друштвеној мрежи.

"Читам посљедњих дана застрашујуће ријечи с разних медијских портала о увреди коју сам нанијела Александри Пријовић. То нису моје ријечи. Те ријечи су измишљене. Оне су ваше", започела је Лисац на Инстаграм профилу.

"Изузетно су малициозне и опасне. Сврха им је да унесу немир и мржњу међу људе! Зашто се тако веселите наносећи другима зло! Повриједили сте ме. Истовремено кроз вулгарне наслове повриједили сте и младу Александру! Повриједили сте људе. Зашто?", рекла је Јосипа, преноси нет.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана