Josipa Lisac najavila koncert u Zagrebu: Evo za koliko ljudi ima mjesta

GS
Foto: Facebook

U zagrebački klub Sax dolazi pjevačica Josipa Lisac (74) , koja će nastupati u četvrtak 25. aprila.

Josipa je odlučila održati intimni koncert, na kojem će biti mjesta za samo 180 ljudi.

Te večeri, 25. aprila, Sax će biti pretvoren u mali intimni jazz klub, a Josipa će nastupati u najmanjem kapacitetu u Zagrebu, kojeg je imala u posljednjih 20-ak godina.

Ulaznice će biti u prodaji od 5. aprila, a u ponudi su 40 sjedećih mjesta, čija cijena će biti 57 evra te 140 ulaznica za stajaća mjesta po cijeni od 42 evra.

Podsjetimo, Lisac je održala koncert 17. februara u Domu sportova u Zagrebu te je tada otkrila da joj je bilo ponuđeno da nastupi u Areni, što je odbila. Mnogi korisnici društvenih mreža su tada pisali da se njezina izjava odnosila na Aleksandru Prijović i njezine rasprodane koncerte u zagrebačkoj Areni.

"Moj menadžment je rekao: 'Josipa, mi smo htjeli Arenu. O, ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mjesto", poručila je Josipa.

Ubrzo nakon toga Josipa je navedene tvrdnje demantovala na društvenoj mreži.

"Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović. To nisu moje riječi. Te riječi su izmišljene. One su vaše", započela je Lisac na Instagram profilu.

"Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?", rekla je Josipa, prenosi net.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana