Позната пјевачица прекинула концерт у Загребу

GS
Foto: X.com

Сриједом у касним ноћнима сатима загребачки клуб Минт има концерте највећих регионалних звијезда, а ова сриједа је била намијењена за Дорис Драговић, међутим, пјевачица је тек успјела acapella отпјевати рефрен хита "Мало ми за срићу триба".

Дорис се попела на бину и на микрофон од Ђ-а испричала обожаватељима што не може одрадити концерт.

"Три сата се боримо са струјом и техником. Све смо се намјестили, али нисмо добили ту битку. Не можемо добити оно што смо хтјели, не можемо добити звук",  рекла је па запјевала acapella "Мало ми за срићу триба".

Пјевачица је објаснила како због "техничке немогућности концерт не може одрадити вечерас".

О каквом је техничком квару била ријеч објаснио је Едвин Софтић, менаџер клуба Минт.

"Компатибилност нашег и њиховог сустава није функционирала због једног кабела. У 1 ујутро нисмо могли пронаћи кабел њихове миксете који би спојили с нашом. Проба је била одрађена и све је функционирало. Дорис је велика професионалка. Замолио сам је да изађе на бину те објасни обожаватељима, који су дошли у Минт, зашто не може наступити. Она не пјева често те одради тек осам концерата у години. Нажалост, овај није могла одрадити", рекао је Софтић за "24сата.хр".

"Три сата се борите, а на бини никог да видимо ту борбу. Је л' тако тешко све одрадити и припремити раније? Зашто наступи не могу почети у неко нормално вријеме? Што фали да почнете око 22 и до поноћи фајрунт?", коментари су обожаватеља.

На замјерке гостију зашто концерти не почињу раније, типа око 21 сат у сриједу навече, менаџер објашњава да његов клуб није намијењен за такве концерте.

"Ја од Минта не могу направити Лисински па да поставим столице испред бине и да ви од 20 сати слушате Дорис Драговић. Минт је клуб", закључује Софтић.

Добра вијест за обожаватеље Дорис Драговић је то што ће се до краја сезоне клуба пјевачица вратити у Минт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана