Sajsi MC novi album "Ivanarašić” posvetila svom alter egu

B. P.
Sajsi MC novi album "Ivanarašić” posvetila svom alter egu

BEOGRAD- Kultna ikona domaće hip hop scene Sajsi MC objavila je novo EP izdanje od 5 pjesama, koje je pod imenom reperkinog pravog imena “Ivanarašić”.

Među pjesmama se nalaze i hitovi poput “Bezgrešno začeće”, “Rentaš me” i “Ležimo u kovčegu”, a ime novog muzičkog izdanja je složenica nastala od imena Ivana Rašić. Sajsi dodaje da je vrijeme da javnost malo više vidi Ivane Rašić.

- Ona je zaslužila malo više pozornosti. Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se potpuno poklopilo i sa tematikom pesama. Sve pesme su negde deo mog temperamenta, a šta je deo mene, deo je i nje, jer nas dve jesmo negde ista osoba - rekla je reperka.

Omot izdanja je fotografisao renomirani fotograf Sever Zolak, a Sajsi kaže je zabilježio jedno njeno manje poznato lice

- Fotografisao me je na jednom događaju i kada sam videla fotografiju, rekla sam sebi - to je to. Ovaj jak blic u lice Sajsi MC razotkrio je lik Ivane Rašić, onda smo dodali dizajnerski taj rustični efekat, jer sve fotografije mog alter-ega su malo i moj privatni foto album - rekla je Sajsi.

Na izdanju, pored rođene sestre Tijare, gostuju i novosadski producent Tik Boi, sa kojim je reperka već ranije sarađivala, ali i mladi muzičar i producent A.N.D.R. koji je ovom prilikom predstavio potpuno novi zvuk reperke, a sa kojim je ona nedavno počela saradnju. Tako se na pjesmama čuje da Sajsi čak i pjeva, takođe, prisutno je još novih saradnika, te tako čujemo da je vokalno prisutna multimedijalna umjetnica Veronauka, ali i reper Lavan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana