Бобан Рајовић отказао наступ због вијести о трагичној смрти малене Данке

GS
Foto: Arhiva

Након мучне истине откривене у вези дјевојчице Данке за којом се 10 дана трагало у Србији, бројне познате особе су схрване, а Бобан Рајовић због свега је отказао и свој наступ.

Протеклих 10 дана трагало се за дјевојчицом Данком Илић у Србији, а данас је откривена мучна истина да је дјевојчица мртва.

Бројне познате особе на својим друштвеним мрежама дијеле тугу и саосјећање с губитком једног дјетета, а пјевач Бобан Рајовић због случаја је чак и отказао свој концерт.

Како дознаје Курир, Рајовић је одмах отказао наступ у Зајечару који је био најављен за суботу.

''Тачно је. Нема шансе да бих могао пјевати у суботу, а посебно не у Зајечару који је тако близу Бора. Мислим да једноставно не би било људски и осјећао бих се јако лоше. Уосталом, ако ћу од једног наступа да се обогатим, онда боље да не радим ово више. Могу једино да учествујем у жалости са свима њенима најближима. Ја не могу вјеровати каквих монструма има'', рекао је пјевач, преноси Showbuzz.

Током истраге, бројни његови колеге широм регије дијелили су апеле за помоћ, али акција у којој је учествовао цијели Балкан завршила је на начин којем су се сви најмање надали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана