Boban Rajović otkazao nastup zbog vijesti o tragičnoj smrti malene Danke

GS
Foto: Arhiva

Nakon mučne istine otkrivene u vezi djevojčice Danke za kojom se 10 dana tragalo u Srbiji, brojne poznate osobe su shrvane, a Boban Rajović zbog svega je otkazao i svoj nastup.

Proteklih 10 dana tragalo se za djevojčicom Dankom Ilić u Srbiji, a danas je otkrivena mučna istina da je djevojčica mrtva.

Brojne poznate osobe na svojim društvenim mrežama dijele tugu i saosjećanje s gubitkom jednog djeteta, a pjevač Boban Rajović zbog slučaja je čak i otkazao svoj koncert.

Kako doznaje Kurir, Rajović je odmah otkazao nastup u Zaječaru koji je bio najavljen za subotu.

''Tačno je. Nema šanse da bih mogao pjevati u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osjećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu vjerovati kakvih monstruma ima'', rekao je pjevač, prenosi Showbuzz.

Tokom istrage, brojni njegovi kolege širom regije dijelili su apele za pomoć, ali akcija u kojoj je učestvovao cijeli Balkan završila je na način kojem su se svi najmanje nadali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana