Ова четири знака чека поремeћај у животу како почиње ретроградни Меркур

Г.С.
Ова четири знака чека поремeћај у животу како почиње ретроградни Меркур

Други по реду ретроградни Меркур у 2024. години почео је данас и трајаће све до 24. априла.

Када планета крене ретроградно, долази до поремећаја у подручјима живота којима планета управља, као и аспектима везаним за хороскопски знак у ком је ретроградан.

Овога пута ретроградни Меркур је у знаку Овна који се симбол ватрене енергије, страсти и узбуђења. Управо због тога може да се одрази на пољу комуникације, како ћете се поставити на послу према колегама, према партнеру, доноси импулсивност коју ћете морати да контролишете. Међутим, доноси вам и добре стране уколико знате како да искорисите ретроградни ход Меркура.

Утицаће у одређеној мери на ваш его и идентитет, те вам звезде савjетују да освjестите своју унутрашњост, запитате се ко сте и у ком смjеру желите да идете.

ОВАН

Како је ретроградни Мерку баш у знаку Овна, некако ће овај знак хороскопа бити под његовим јачим утицајем. Осjетићете збуњено. Ретроградни Меркур у априлу 2024. године утицаће на ваш идентитет и начин на који видите себе. Звезде вам савjетују да не размишљајте превише и постављате себи превише питања јер ћете добијати све мање одговора у овом периоду.

БЛИЗАНЦИ

Пошто је Меркур ваша владајућа планета, ретроградност би могла да изазове дубоку осјетљивост, посебно када су у питању ваши односи са другима, колико је ваш друштвени живот занимљив и да ли сте заиста на путу да остварите своје снове. Можда ћете се осјећати збуњено у вези са својим друштвеним положајем и несигурни у своју способност да утичете на друге, због чега се више трудите да успоставите везу. Такође постоји могућност да се повежете са људима из прошлости. Можда ћете морати да се суочите с великим притиском на свом професионалном пољу у исто вријеме када се носите са друштвеном напетошћу. Срећом, након кише вас чека дуга!

ДЈЕВИЦА

Дјевице увијек највише осјете ефекте ретроградног Меркура. Овог пута, Меркур ће имати мрачну и ћудљиву природу, јер почиње у вашој осмој кући емоционалних и финансијских улагања, изазивајући вас да зароните у мрачне и табу теме док измирујете дугове из прошлости. Можда ћете се чак вратити недовршеним обавезама. Ваши односи такође осјећају напетост ове ретроградности. Мораћете више да се потрудите око превазилажење проблема и размирицама у односима. У емоционалној интелигенцији и разговору се крије кључ!

РИБЕ

Ретроградни Меркур највише ће да се одрази на ваше унутрашње „ја“.

Како се ово ретроградно дешава, можда имате посла са конфликтом и егом у тренутним везама. Можда се чак поново повежете са људима из своје прошлости са којима још увек имате недовршен посао. Звијезде вам савјетују да прихватите компромис и поразмислите о туђим потребама.

Вријеме ће показати како ће се те промјене одвијати, али за сада знате да ништа не може да остане исто. Пратите свој унутрашњи глас и прилагођавајте се промјенама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана