Индијски хороскоп: Четири знака враћају старе дуге и живе најбоље дане

GS
Foto: Facebook

Јупитер, као и свака друга планета, временом прелази из једног Зодијака у други. Дакле, остаје око 12 -13 мjесеци у једном знаку, а затим се креће ка другим. А у мају, послије 12 година, дешава се један од најважнијих траниза ове планете, која у ведској астрологији слови за највеличанственију.

То је планета мудрости, знања, експанзије, раста, духовности и вишег учења. Његов утицај на појединца укључује позитивност, великодушност и могућности. Ова планета такође означава богатство, обиље, просперитет и срећу.

И, према ведској астрологији, овај повољан транзит ће побољшати срећу четири зодијака и они ће уживати у свом животу на најбољи могући начин.

Ован

Према ведској астрологији, овај транзит ће обрадовати припаднике Овна финансијским просперитетом. Шансе да зарадите новац ће се повећати, а можда ћете чак и доживети велику финансијску добит. Ваш банковни салдо ће се умножити и чак ћете моћи да уштедите новац. Поједине припаднике овог знака чека материјални комфор и луксуз и велике су шансе да ћете моћи да отплатите свој стари дуг и кредите. Притисак кредита ће се ублажити. Да закључимо, транзит Јупитера ће благословити Овна финансијским обиљем.

Лав

Лавови ће бити изузетно благословени овим транзитом. Можете бити почашћени неким скривеним новцем, а осим тога, можете добити имовину предака или неку другу врсту наслеђа. Биће изненадних и неочекиваних добитака, такође ће вам се испунити све жеље. Постоје шансе да током овог периода можете купити некретнину или земљиште. Коју год имовину или земљиште да купите током овог периода, дугорочно ће вам користити. Даћете све од себе да смањите своје трошкове, али вам се ипак саветује да се клоните узимања новог кредита.

Шкорпија

Трећи Зодијак који ће имати користи од Јупитеровог транзита је Шкорпија. Ваше финансијско стање ће приметити побољшање, а све ваше професионалне стратегије ће бити успешне. Ваш месечни приход се може повећати, а постоје чак и индикације о новооткривеним изворима прихода. Моћи ћете да постигнете све врсте удобности и луксуза јер ће ваше финансије бити јаке. Запослени могу да добију повећање своје плате или да добију посао са бољом платом.

Водолија

Ако припадате знаку Водолије, онда морате знати да вам транзит Јупитера може помоћи да добијете власништво предака током овог периода. Постоје чак и шансе за неочекиване финансијске добити које ће повећати вашу срећу и задовољство. Ваше поштовање и част ће се повећати и у верским активностима. Ваше финансијско стање ће се побољшати. Такође, у овом периоду можете потрошити новац да испуните жеље своје породице. Осим тога, можете ићи на путовање у земљи или иностранству. Такође ћете успети да се решите свих врста дугова или зајмова у овом периоду, преноси Стил.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана