Хороскоп за 10. мај

Г.С.
Хороскоп за 10. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Овај дан вам доноси прилику која може да направи потпуни преокрет. Бићете у недоумици, али савјет је да не падате под утицај околине. Смјер који изаберете може да узрокује доста одрицања, зато је важно да одредите приоритете. У љубави све иде како треба, прија вам пажња партнера.

Бик

Дан вам предвиђа прегршт обавеза! Засуците рукаве, јер ћете добити резултате који ће вас додатно мотивисати. У посљедње вријеме вам је фалила мотивација, ово је идеална шанса да се поново покренете. Клоните се људи који имају вишак времена, трачеви су вам тренутно најмање потребни. Појачајте унос витамина.

Близанци

Звијезде вам предвиђају вијест која ће унијети позитивну енергију у вашу породицу! Немојте да остајете код куће, већ прославите како доликује. Очекује вас занимљиво познанство које може да вам донесе доста важних контаката. Повољан дан за све који се баве приватним бизнисом, реализујте своје идеје данас!

Рак

Хороскоп вас савјетује да промијените стил живота. Потрудите се да поведете рачуна о исхрани, а физичка активност би вам посебно пријала. Главна сте тема људи које сте недавно упознали, могућ је неспоразум који ће вам промијенити мишљење. Посветите се партнеру, оправдано има критике.

Лав

Дан вам доноси кајање. Размишљајте о потезу из прошлости и сматрате да сте направили велику грешку. Никад није касно да је исправите, нарочито ако се ради о љубавној ситуацији. Направите први корак, данас је дан који вам поручује да се сваки ризик исплати.

Дјевица

Данас се посветите пријатељима. Некоме је ваша помоћ потребна и будите вољни да му се нађете. Исплатиће вам се вишеструко, нарочито ако се ради о некоме ко је увијек био уз вас. Није повољан дан за љубав, немојте да силите однос са особом чији се ставови у потпуности разликују од ваших. Спавајте више.

Вага

Данашњи дан вам предвиђа нервозу. Бринете око проблема који вам већ дуго стоји над главом, али упорно чекате да вам неко помогне. Тргните се и покушајте да урадите све што је у вашој моћи. Ништа неће пасти са неба, пребродите тест сами. У љубави све иде како треба.

Шкорпија

Нова љубав на помолу! Шкорпије, у фокусу вашег хороскопа су емоције. Таман када сте мислили да је немогуће да неко у вама пробуди јака осјећања, она се појављују. Могуће је да је ријеч о особи коју дуго познајете, препустите се осјећају и уживајте. На послу бриљирате, само тако наставите!

Стријелац

Осврните се и размислите шта сте све постигли. Упорно покушавате да нађете ману, мислите да све може много боље, а заборављате колико успјеха сте постигли. Због ових мисли је могуће да данас будете нерасположени, али бићете боље већ крајем дана.

Јарац

Не пропустите шансу која вам се пружа само зато што сумњате у успјех. То је први корак који вас блокира ка остварењу циљева, а проналазак хобија ће вам помоћи да га отклоните. Једна особа вам се удвара, али ви нисте сигурни да ли желите нешто више од пријатељства. Чувајте се повреда.

Водолија

Данас се паре лијепе за вас! Стижу вам неочекивани приходи, а то значи само једно - добар шопинг! Зрачите енергијом и радо сте виђени гост гдје год да се појавите. Ово посебно оставља утисак на особе супротног пола па очекујте позив! Чувајте се преједања.

Рибе

Звијезде вам савјетују да смањите трошкове, посебно данас. Склони сте куповини непотребних ствари, а због тога направите проблем већих размјера него што је био. Млађи члан породице вам помаже у свему, будите фер и узвратите. Данас је на тапету и расправа са партнером, нећете моћи да је избјегнете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана