Мушкарци рођени у ова три знака су највећи женскароши, мијењају партнерке као чарапе

ГС
Мушкарци рођени у ова три знака су највећи женскароши, мијењају партнерке као чарапе

Ови знаци су познати по томе што мијењају партнере често, али то је само зато што уче из сваке везе и труде се да пронађу идеално љубавно искуство.

Близанци
Близанци су познати по својој промјенљивој природи и жељи за сталном стимулацијом. Они су радознали, интелигентни и увијек у потрази за новим искуствима. Када је ријеч о љубави, Близанци не воле да се досађују. Они су спремни да истраже различите везе и упусте се у романтичне авантуре како би пронашли своју сродну душу. Близанци су веома отворени за нове љубавне могућности и увијек су спремни да уче из претходних грешака.

Стријелац
Стријелац је познат по свом авантуристичком духу и жељи за слободом. Они воле да истражују свијет и упознају нове људе. Када је ријеч о љубави, Стријелчеви су отворени за све врсте веза и искустава. Они ће често мијењати партнере, али то је зато што желе да испробају различите опције и пронађу особу која ће им пружити слободу и авантуру коју траже. Стријелчеви уче из сваке везе и користе своје искуство како би пронашли љубав која ће им донијети срећу и задовољство.

Водолија
Водолије су познате по својој неконвенционалној природи и жељи да буду другачије од других. Када је ријеч о љубави, Водолије се не придржавају традиционалних норми и очекивања. Они су отворени за различите врсте веза и спремни су да истраже нове хоризонте. Водолије су врло аналитичне и уче из сваке везе коју имају. Они трагају за дубоком емоционалном повезаношћу и истинским партнерством, па су спремни да мијењају партнере, пише Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана