Успомене у Google фотографијама добијају нови изглед и нове функције

PC Press
Foto: Ilustracija

Google фотографије редизајнирају своју функцију Меmories како би боље приказале ваше драге снимке, са новим интеракцијама, типовима меморије и дијељењем меморије.

Долазе и нека креативна ажурирања у облику новог уређивача колажа и функције стилова који ће вам помоћи да направите своје слике.

Видео снимци постају све више у центру пажње у оквиру редизајнираног искуства Мemories, при чему Google фотографије аутоматски бирају и секу дужи снимак како би се фокусирали на кључне тренутке.

Фотографије ћe имати примењен ефекат суптилног зумирања, који се визуелно разликује од потпуног динамичког зума који се налази на Cinematic фотографијама. Мало ажурирање такође долази за интеракције, додајући могућност превлачења нагоре или надоле да бисте се кретали између успомена поред постојец́е навигације додиром лијево/десно.

Почевши од данас, више фотографија се може комбиновати у "Пуну кинематографску меморију" која упарује динамички 3Д зум са кинематографских фотографија са инструменталном музиком која ће сада свирати преко ваших снимака. Google наводи да ће инструментална музика такође бити додата другим меморијама као посебна функција од сљедећег мјесеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана