Топ 5 видео-игара за оне са слабијим рачунарима

Агенције
Топ 5 видео-игара за оне са слабијим рачунарима

Немају сви ни времена а ни жеље да играју најзахтјевније видео-игре.

За оне који имају мало слабије рачунаре, а желе да им вријеме прође што је забавније могуће, ево листе мање захтјевних видео-игара.

Uniter Goose Game

Игра специфичног назива која је прошле године прикупила бројне награде као најбоље indie остварење, ради на великом броју старих конфигурација. Стављени сте у улогу гуске зле нарави, гдjе ћете помоћи кљуна и крила ометати људе који покушавају да гледају своја посла. Uniter Goose Game вам доноси листу са задацима које морате обавити, неки су лаки, неки тешки, али сигурно је да ћете се слатко насмијати током играња.

Tesla vs  Lovecraft

Овдjе вас очекује судар два потпуно различита свијета, са једне стране наш чувени Тесла са својим футуристичким справицама, а са друге Лавкрафт и његове хорде чудовишта. Ви играте као Тесла који мора сачувати свијет од гомиле чудовишта која неумољиво нападају, а на располагању је моћни Tesla-Mech, машина која просто меље непријатеље. У паузи између употребе ове машине, на располагању имате различита оружја за борбу, која постају још моћнија кроз надоградње. Tesla vs Lovecraft има велики број нивоа у понуди и добар број њих је изузетно напет, тако да ћете увијек бити под притиском, пише сајт Play.co.rs.

Papers, Please  

Одлична игра која се помало иронично поклапа са актуелном пандемијом вируса. Papers, Please, вас ставља у улогу чиновника који одлучује ко ће ући у фиктивну државу а кога ћете одбити. Циљ је да пропустите нормалне грађане, док сваке који су вам сумњиви или са лошом папирологијом морате одбити. Игра у почетку тече споро и лако можете да испратите и наситније грешке код оних који фалсификују пасош, али како напредујете тако имате све мање времена за провjеру, а много грешака ће вас коштати посла.
По узору на ову игру је направљен и одлични кратки филм који је доступан за гледање на YouTube платформи.

Hollow Knight  

Hollow Knight је прави драгуљ indie сцене, којег је најлакше описати као љубавно писмо усмjерено развоју игара. Предивна 2Д графика, огроман свjет за истраживање препун занимљивих карактера и опасних непријатеља, којих има преко 130, са све 30 boss окршаја, су само неке од ствари које вас очекују у овој игри. Сама основна верзија игре нуди сате и сате забаве и играња, док је Team Cherry у претходном периоду констатно додавао нове бесплатне експанзије, са још више акције и предивне графике.

Ministry of Broadcast

Ево и једне игре домаће производње која се релативно скоро појавила. Захваљујући импресивној pixel-art графици, Ministry of Broadcast ради на старим машинама без проблема. Пред вама је занимљива прича инспирисана делима Џорџа Орвела, као што је “1984”, у којој сте смjештени у ријалити емисију коју води држава. Како бисте се вратили најмилијима морате проћи низ тестирања, и притом погазити повjерење осталих такмичара, али то је једноставно цијена коју морате платити. Пред вама је одличан микс платформисања са црним хумором и доскочицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана