Разлике нових Фолд4 и Флип4 у односу на старе Фолд3 и Флип3 телефоне

ГС
Разлике нових Фолд4 и Флип4 у односу на старе Фолд3 и Флип3 телефоне

Компанија Самсунг представила је два нова телефона на преклоп, којима се екран савија ка унутра и многи се питају које су њихове предности у односу на претходну генерацију истих телефона.

Ако је судити по унапређењима права ријеч је - минорнa.

.На први, али и на сваки други поглед разлике су минималне и Самсунг је представио нову генерацију уређаја која досад има вероватно најмање унапређења, али је цијена нешто виша.

Ипак, гледати ове разлике само кроз призму цијене је погрешан став, јер таман 128 ГБ меморије више је довољно да телефон буде и таман толико скупљи колико јесте, али срећом унапређења се не завршавају ту, иако нису многобројна.

Како би свима било јасно о чему се ради у табелама у галерији дали смо искључиво разлике између телефона, не и карактеристике које су им заједничке, а које су остале исте. Такође, у погледу дизајна промјене су минималне, па ћемо вам дати слике уживо једних и других модела како бисте и на тај начин могли да донесете одлуку о томе да ли Самсунг Галаџy З Фолд4 и Галаџy З Флип4 вриједе толико, преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана