Корисници поредили Edge са вирусом; Microsoft: "Не можете да га обришете"

Г.С.
Корисници поредили Edge са вирусом; Microsoft: "Не можете да га обришете"

Microsoft Edge је узбуркао технолошку јавност када је стигао а многи су га његов долазак најавили као конкуренцију Google Shrome прегледачу. Из компаније Microsoft, међутим, поново су објавили једно од њихових чувених обавијештења од којих кориснике подилази језа.

У посљедњих неколико недјеља, све чешће Windows 10 корисници добијају нотификације које им стижу од Edge прегледача, а неки тврде и да користи податке из Chromeе.

Један корисник је чак отишао тако далеко да Microsoft Edge упореди са вирусом који краде податке без пристанка, али и због тога што је "силом приморан" да га користи.

Овакво понашање перјанице Microsoft компаније могло би да значајну наруши коирснички углед њиховом оперативном систему, па зато технолошки стручњаци препорулују да се стратегија промjени.

Ново ажурирање, међутим, урадило је баш супротно - наслов обавијештења је био помало претећи, и гласио је: "Не можете да обришете Edge". Ово прилично конкретно објашњава уведену иновацију - могућност деинсталирања Edge прегледача је потпуно уклоњена новим апдејтом, преносе Б92

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана