Изненађење за нове кориснике: Још једно Windows 10 упозорење

Agencije
Изненађење за нове кориснике: Још једно Windows 10 упозорење

Windows 10 се и даље суочава са многим проблемима, а крај Windows-a 7 значи да ће милиони корисника, ако већ нису, ускоро прећи на ову верзију оперативног система, па ће и они, као и стари корисници, морати да обрате пажњу на последње упозорење о ажурирању.

Ради се о томе да је ново Windows 10 сигурносно ажурирање (KB4528760) прилично проблематично, па прво прави проблеме око инсталације и кориснике обавjештава о грешкама до којих је дошло у оквиру система, али нигдjе пише ништа о томе шта је изазвало компликације.

Проблем се ту не завршава, будући буг да утиче и на рестартовање рачунара, те поједине компјутере спречава да се поново покрену, те их обавештава о проблему "0HC000000е". Са проблемом се суочава све већи број корисника, а компликације почињу оног тренутка када се преузме ново ажурирање.

 

Неки корисници су проблем повезали са Microsoft Connect апликацијом, која је већ неко вријеме „у пензији,“ будући да је буг највише погодио оне који је имају на својим уређајима.

Microsoft још увијек није проговорио о проблему, а погођеним корисницима се препоручује реинсталација система, што је решење које је прилично незгодно. Тако би милионе Windows 7 корисника, који журе ка Windows 10 верзији док је бесплатна, могло да сачека непријатно изненађење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана