И Google Play најавио претплатнички сервис, нуди преко 350 игара за 2$

Агенције
И Google Play најавио претплатнички сервис, нуди преко 350 игара за 2$

Оно што смо и очекивали да ће бити Гуглов наредни потез се сада остварило - Google Play продавница је добила претплатнички сервис.

“Не уводи се 5Г мрежа због људи и људске комуникације, већ због машина”

Назван Google Play Pass, овај сервис представља одговор на Apple Arcade који је прије неколико дана почео са радом и доноси гомилу игара и ексклузива корисницима иОС уређаја, пише play.co.rs.

Google Play Passс за Андроид уређаје у понуди има преко 350 игара, али и апликација, што је важно напоменути, као и де је однос 2:1 за игре. Као додатну погодност, нуди гејминг без реклама и без микротрансакција, што значи да ће и сав додатни садржај које игре и апликације посjедују бити такође бесплатан.

У напорима да се покаже што примамљивији корисницима и у томе да је бољи од јабучастог супарника, овај претплатнички сервис долази са цијеном од свега 2 долара мјесечно током прве године претплате, а још боље је што имате прилику да током 10 дана потпуно бесплатно уживате у садржају који овај сервис нуди.

Google Play Passс ће ускоро почети са радом и морамо признати да једва чекамо да видимо како ће се показати у пракси, пошто је цијена и понуда игара изузетно примамљива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана