BlackBerry представља телефон са подршком за 5Г?

ГС
BlackBerry представља телефон са подршком за 5Г?

Љубитељи овог бренда можда се још увек надају нечему, поготово сада када стижу гласине да је BlackBerry телефон који подржава 5Г још увек у фази израде, чак се помиње да постоји и датум изласка.

Прошло је неко вријеме откако смо чули било шта у вези са компанијом BlackBerry. Након што је престала да производи сопствене паметне телефоне, компанија је прешла на лиценцирање свог бренда другим произвођачима паметних телефона попут ТЦЛ-а. Међутим, вијести на том фронту такође су замрле.

А онда је прије неких годину дана компанија OnwardMobility са сједиштем у Тексасу открила да је лиценцирала бренд за креирање првог 5Г BlackBerry телефона. Тада је циљ био лансирање телефона до прве половине 2021. Тај циљ је дефинитивно промашен, али компанија жели да докаже да се још увек жели да направи први 5Г телефон са брендом чувене компаније.

То, међутим, не улива много више наде него раније. Оно што су сада урадили је покретање " Pre-Commitment Program-a ", како би позвали оне истински жељне да виде такав телефон. То би требало да буде нешто попут инсајдерског програма који обећава рани приступ информацијама и самом телефону.

То и даље не значи да компанија преузима било какву обавезу у вези са новим датумом лансирања. 

За сада нема чак ни најаве о томе шта да очекујете од телефона, попут традиционалне тастатуре BlackBerry QWERTY. 

Тражење "инсајдера" за допринос дизајну у овом тренутку поставља питање да ли OnwardMobility уопште има производ који је већ у фази израде, посебно онај који је требало да буде лансиран пре неколико мјесеци, наводи портал Слешгир.

Судбина бренда BlackBerry у овом тренутку прилично виси о концу. 

Дефинитивно још увек постоје љубитељи култног дизајна телефона са физичком тастатуром, али и њих ће можда бити све мање како вријеме пролази без иједног новог BlackBerry телефона на тржишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана