Серена Вилијамс завршава каријеру: Спектакуларан опроштај

ГС
Серена Вилијамс завршава каријеру: Спектакуларан опроштај

Једна од најбољих тенисерки свих времена, Американка Серена Вилијамс, одлучила је да каже збогом тенису и да заврши каријеру. Ипак, то се неће догодити одмах, јер се нада да ће играти на УС опену који почиње крајем августа и да би након тога могла и да званично оде у пензију у великом стилу.

Она је саопштила ову одлуку на спектакуларан начин, кроз насловну страну часописа Вог, гдје уз њену фотографију стоји наслов "Серенин опроштај".

- Дође тренутак у животу када одлучујемо да морамо да кренемо у другом правцу. То вријеме је увијек тешко када нешто толико волиш. Може мој, да ја уживам у тенису. Али, сада је почело одбројавање. Морам да се фокусиран на то да будем мама, на своје духовне циљеве и коначно да откријем другачију, али узбудљиву Серену. Уживаћу у ових неколико наредних недјеља - написала је Серена у опроштају.

Серена је иначе освојила 23 Гренд слем титуле, сваки Гренд слем је освојила по најмање три пута, и недостајао јој је само један да обори вечни рекорд који је у рукама Маргарет Корт.

Током каријере је дуго била прва тенисерка свијета, а од тениса је зарадила 94.500.000 долара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана