Руски милионер више није власник Вардара, актуелног првака Европе у рукомету

ГС
Руски милионер више није власник Вардара, актуелног првака Европе у рукомету

Нови власник скопског рукометног клуба Вардара Михајло Михајловски изјавио је Телевизији Телма како је у посљедњој фази преузимања клуба од Сергеја Самсоненка, који се повлачи након шест година.

Михајловски је рекао како су у току административни послови за формирање новог акционарског друштва Вардар, али и да се паралелно ради на формирању играчког ростера за сљедећу сезону.

"У посљедњој смо фази преузимања клуба од Самсоненка, а затим ћемо приступити регистровању новог субјекта који ће имати додатак у имену и зват ће се Вардар 1961", рекао је Михајловски.

Од играча шампионског тима црвено-црних службено остају готово сви најбитнији играчи, а нови предсједник Вардара је потврдио долазак француског голмана Робина Цантегрела.

Михајловски је такођер додао да ће неколико нових компанија спонзорисати Вардар и истакао да ће са новим инвеститорима разговарати о томе да клуб задржи реноме двоструког европског првака.

"Циљ нам је изградити екипу која ће моћи доћи до четвртфинала Лиге првака, можда и полуфинала, снажан тим за Сеха лигу и дуплу круну у Македонији", рекао је Михајловски, који је водио Вардар и прије него што га је био купио Самсоненко.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана