Роналда оптужују да је прекршио протокол о коронавирусу

Кликс
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters

Италијански министар спорта Винћенцо Спадафора у разговору за Раи Уно је рекао како сматра да је Кристијано Роналдо прекршио протоколе везане за коронавирус у Италији.

Португалац је прошле седмице одиграо два меча за репрезентацију, а након тога је био позитиван на коронавирус па је пропустио утакмицу против Шведске.

Међутим, италијански медији наводе како је Роналдо самоиницијативно изашао из изолације у Јувентусовом хотелу прије него што је отпутовао у Португал на репрезентативно окупљање.

"Уколико је то истина, Роналдо је прекршио протокол. Није смио отпутовати у Португал без посебне дозволе надлежних институција", рекао је Спадафора.

Додао је како ће италијански стадиони још неко вријеме остати празни, а о евентуалном отварању трибина одлучиће се када епидемиолошка ситуација буде повољнија.

Иначе, Роналдо је утакмицу репрезентације пратио из самоизолације у Торину, а фотографијом на Инстаграму пред телевизијом у дресу Португала пружио је подршку саиграчима који су остварили трећу побједу у четвртом наступу у Лиги нација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана