"Новак ће имати највише слемова" Виландер вјерује у Србина

srpska info
Foto: gs

Руски тенисер ће покушати да га заустави у походу на 21. гренд слем пехар, али и да би он самим тим избити на чело АТП листе.

Иако у овом моменту “бика са Мајорке” само једна побједа дијели до тога да престигне Новака Ђоковића и Роџера Федерера у трци по броју најважнијих пехара, славни тенисер и коментатор Матс Виландер вјерује да ће Србин на крају ипак бити побједник те трке.

Виландер је за “Еуроспорт” коментарисао побједу Медведева, а неизбјежна тема, била је и “велика тројка”.

– Не би Новак у Мелбурну могао да игра на овом нивоу, провео је недјељу дана у хотелу под великом стресом. Не можемо да претпоставимо докле би стигао, почео је Виландер на изненађење свих, а онда ипак открио да то не мисли заиста. Шалим се, шалим се наравно! Наравно да би могао, Новак би могао све, и да освоји Аустралијан опен. Али није лако. Рафаел Надал је већ био много пута био повријеђен кад је Ђоковић освајао турнире и Федерер такође, рекао је Виландер.

Он је затим подвукао да ће Ђоковић кад се подвуче цртати, имати највише гренд слем пехара.

– Рафа ће имати највише слемова од њих тројице? Ја бих њега увијек ставио на треће место. Прво бих увијек ставио Новака. Ђоковић ће освојити највише, то читав тениски свијет схвата. Најмлађи је, није био толико ван терена и може сваке године да освоји три гренд слема – рекао је он

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана