Играчи шпанског клуба аутомобилима "покупили" противнике како би одиграли утакмицу

ГС
Играчи шпанског клуба аутомобилима "покупили" противнике како би одиграли утакмицу

Играчи шпанског трећелигаша Барбастра покупили су противнике својим аутомобилима како би могли играти утакмицу седмог кола. Било је то у недјељу и догодило се неколико километара од града Вера. Аутобус противничке екипе Утебоа се покварио, оставивши играче и тренерско особље гостујуће екипе на цједилу.

Барбастро не само да није искористио ситуацију и предност због чињенице да се ривал није појавио, него су им понудили да оду по њих како би могли играти у предвиђеном термину.

"Желимо јавно захвалити УД Барбастро за гесту коју су направили према нашем клубу. Након што се аутобус који је возио нашу експедицију покварио неколико километара од града, УД Барбастро послао је своје приватне аутомобиле по нас и одвезао је играче и техничко особље до стадиона. Овакви потези свједоче великом спортском витештву и фер-плеју", објавио је Утебо ФЦ на Твитеру.

Утебов тренер Луис Ангел Ласа такође је објавио твит са неколико фотографија на којима се јасно види шта се догодило, упутивши том приликом ријечи захвале.

"Ово је такође ногомет и његове вриједности", написао је Ласа.

Утакмица се одиграла како је и предвиђно, а коначни резултат био је неријешен (0:0).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана