У Рудар Приједору вриједно тренирају: Дуел са Борцем добар путоказ

Д. П.
У Рудар Приједору вриједно тренирају: Дуел са Борцем добар путоказ

ПРИЈЕДОР - Фудбалери Рудар Приједора под диригентском палицом младог стручњака Бориса Савића ушли су у посљедњу фазу припрема пред првенство у којем имају веома високе амбиције. До сада су одиграли пет контролних утакмица у којима су забиљежили четири побједе и минималан пораз од бањалучког Борца (3:4).

- За сада све иде како смо и планирали, а оно што може да нас радује је да смо и у поразу од “црвено-плавих” приказали допадљиву игру. У Бањалуку нисмо дошли да се бранимо већ надигравамо и то смо и показали са три постигнута гола - нагласио је Савић.

Као и сви остали клубови тако и Приједорчани много пажње посвећују превентивним мјерама с циљем заштите од вируса корона.

- Одмах на почетку припрема сви играчи су урадили тестове. Један од њих је био позитиван, али је све прошло у најбољем реду и он је већ са нама у строју, а одиграо је и дио дуела са Борцем. Играли смо и против Алфа Модриче, чији се добар дио играча сада налази у изолацији, али наши фудбалери нису послије тог меча имали никаквих проблема - наставио је Савић.

Он не бјежи од чињенице да су “рудари” један од фаворита шампионата Српске, али свјестан је да његови изабраници то морају оправдати.

- Терен је једино мјерило и сигурно да се нико ко изађе на њега не предаје унапријед. Имамо добру екипу, одлично смо радили током припрема и вјерујем да ћемо оправдати очекивања - додао је Савић.

Рудар Приједор генералну провјеру имаће у суботу против Подгрмеча у Санском Мосту, а овај сусрет на распореду је од 18 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана