У Борцу опрезни пред премијеру са старим дужником: Неће нас заварати проблеми Младости

Дарко Пашагић
У Борцу опрезни пред премијеру са старим дужником: Неће нас заварати проблеми Младости

БАЊАЛУКА - Борац у нову сезону улази са највишим амбицијама, а да ће од старта кренути у борбу за титулу показаће већ у премијерном сусрету у коме у суботу од 18 часова на Градском стадиону дочекује Младост.

Истакао је ово шеф стручног штаба Владо Јагодић и додао да пред дуелу са премијерлигашем из Добоја код Какања нема никаквих кадровских проблема.

- Борцу је увијек мјесто у врху и жеља је да се у новој сезони опет избори пласман у европска такмичења. Моја жеља је да десет година након трофеја, наш клуб опет бори за титулу шампиона и покажемо да имамо тај квалитет. Модерни клубови живе од Европе и трансфера. Након дуго година клуб ради нормално, не стрепимо за лиценце, тако да је то мотив више да одиграмо квалитетну сезону. Радује нас и то да смо сви на тесту били негативни и тако се мирно можемо спремати за премијеру, који је за нас у овом тренутку најважнији - рекао је Јагодић.

Младост је током припрема имала доста проблема због вируса корона па је екипа била у изолацији.

- Играче сам упозоравао претходних дана да сва дешавања у редовима ривала узрокована пандемијом вируса корона не смију да нас заварају и да морамо пружити максимум, ако желимо побједу. Од улоге фаворита не бјежимо, али морамо бити опрезни - додао је Јагодић.

Тим из Добоја код Какња неријетко је био “мина” за Бањалучане, али капитен Стојан Врањеш вјерује да је сада другачији однос снага.

- Свјесни смо улоге фаворита и желимо да то потврдимо. Имамо квалитет и не би себи смјели дозволити непредвиђене ситуације, јер желимо да нови шампионат кренемо на прави начин, односно освајањем три бода - истакао је Врањеш.

Остали парови

У осталим сусретима првог кола м:тел Премијер лиге састају се: субота: Слобода - Радник (17.30 часова), Зрињски - Олимпик (20), Жељезничар - Вележ (20.30), недјеља: Крупа - Сарајево (17.30), Широки Бријег - Тузла сити (20 часова).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана