Текстилац дочекује Борац

Aгенције
Текстилац дочекује Борац

Дервента/Шамац - У првој утакмици баража за попуну Прве лиге Републике Српске у Дервенти ће данас од 17.30 часова снаге одмјерити домаћи Текстилац и шамачки Борац.

Након што су елиминисали Горицу из Пучила, укупним резултатом 3:0, фудбалери Текстилца усмјерили су сву пажњу данашњем окршају године.

Пред Дервенћанима је шанса да кроз двоструко одмјеравање снага, против Борца из Шамца, стекну статус прволигаша, што би био највећи послијератни успјех фудбала овог посавског града.

- Нисмо се уплашили шансе која нам се пружила. Додуше, свјесни смо да, генерално гледано, наш противник има улогу фаворита, јер је објективно, квалитетнији од нас. Међутим, то не значи да ћемо се унапријед предати. Напротив, имамо довољно мотива да надмашимо себе и већ послије првог меча отворимо прволигашка врата - рекао је тренер Текстилца Митар Лукић.

И у Шамцу младићи тренера Предрага Лукића вриједно су радили, свјесни да их не чека једноставна препрека у Дервенти.

- Екипа је психолошки спремна, физички смо такође добро припремљени, али су нам раније "текстилци" знали приредити непријатна изненађења. Сада је прилика да им вратимо за губитак неколико првенствених бодова из наших друголигашких времена - нагласио је кормилар Борца Предраг Лукић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана